woensdag 17 juli 2019
19:00 uur

  • Home
  • Nieuws
  • Beloften winnen van fc dordrecht 2 0

Beloften winnen van FC Dordrecht: 2-0

Dinsdag 13 maart speelde Jong FC Eindhoven thuis tegen de leeftijdsgenoten uit Dordrecht. Eindhoven nadert met deze overwinning de Schapenkoppen op een punt in de beloften eerste divisie.

Voor rust stond FC Eindhoven al op een 2-0 voorsprong. Tibo van de Velde en Joran Vermeulen scoorden namens de Blauw-Witten. In de tweede helft vielen geen doelpunten meer. FC Eindhoven begon voortvarend aan de wedstrijd. Door hoog druk zetten creëerde Eindhoven Snel grote kansen. FC Dordrecht werd daarna in de omschakeling gevaarlijk, via de snelheid kwamen ze tot een aantal mogelijkheden. Uiteindelijk kwam Jong Eindhoven 1-0 via Tibo van de Velde. Op dat moment een terechte voorsprong gezien de kansenverhoudingen. De 2-0 viel net voor rust via Joran Vermeulen. Na de rust kreeg Eindhoven mogelijkheden tot 3-0. Daarna werd de ploeg teruggedrongen door Dordrecht. De gasten hadden het initiatief. Eindhoven moest meer verdedigen en kreeg In die periode via de counter een aantal kansen. Ze creëerden ondanks het balbezit weinig kansen. Eindhoven trok in de sloffase de overwinning over de streep.

FC Eindhoven II – FC Dordrecht II – (2-0) (2-0) 23. 1-0 Van de Velde; 41. 2-0 Vermeulen
Opstelling FC Eindhoven: Waterberg, Raaijmakers, Loof, Boomkens, Van de Velde (57. Errouk), Idzes, De Rooij, Leidelmeijer (85. Waterschoot), De Silva, Drabbels, Vermeulen (76. Chilala)