zaterdag 20 juli 2019

Beloften verliezen van Heerenveen

De beloften zijn maandagavond gestart aan de tweede seizoenshelft. Jong SC Heerenveen was de tegenstander in het Jan Louwers Stadion. De Friezen waren een maatje te groot voor de Blauw-Witten: 0-4.

Al voor de rust wist Heerenveen driemaal te scoren. Jizz Hornkamp, Emil Frederiksen en Jan Ras scoorden. Bij FC Eindhoven deden onder meer Rodney Klooster en Jay Idzes mee. Vlak voor het einde van de wedstrijd wist de uitploeg de voorsprong uit te breiden naar 0-4 via Jesse Oliekan.

De volgende wedstrijd van de beloften is komende maandag om 18.30 uur tegen NAC Breda op Sportpark Heksenwiel.
Basisopstelling FC Eindhoven: Smit; Klooster, Van Otterdijk, Raaijmakers, Vercoelen; Sozeyedio, Idzes, Carlone; Vermeulen, Leidelmeijer, Alsbaei.