vrijdag 19 oktober 2018

• Beloften verliezen van go ahead eagles 0 1

Beloften verliezen van Go Ahead Eagles 0-1

Maandag 19 maart werd in het Jan Louwers Stadion de bekerwedstrijd tussen de beloften van FC Eindhoven en Go Ahead Eagles gespeeld. Deze wedstrijd zou eindigen in een zege voor de ploeg uit Deventer.

Zeven minuten voor rust kwam Go Ahead op een 0-1 voorsprong. Na een combinatie op het middenveld kwam de bal bij Thijs Dekker. Hij schoot van buiten de zestien de bal achter doelman Jonathan Waterberg. Verder zou er deze wedstrijd niet meer worden gescoord.

De gelijkmaker kon door FC Eindhoven niet meer worden geforceerd. De tweede helft zou weinig kansen opleveren voor beide ploegen.

FC Eindhoven II – Go Ahead Eagles II 0-1 (0-1) 31. 0-1 Dekker
Opstelling FC Eindhoven: Kortstam, Horsten (31. V. Vermeulen), Kada, Waterberg, Thomas, Loof, Van de Velde, Raaijmakers, De Silva, Drabbels (46. Idzes), J. Vermeulen (64. De Rooij).