Tot volgend seizoen!Geen wedstrijden meer gepland

  • Home
  • Nieuws
  • Beloften fc eindhoven winnen met 3 1 van helmond sport

Beloften FC Eindhoven winnen met 3-1 van Helmond Sport

De beloften van FC Eindhoven hebben hun eerste overwinning in de competitie behaald. Het team van Maurice Verberne wist met 3-1 te winnen van Helmond Sport.

De Blauw-Witte formatie, een combinatie tussen reserves en jeugdspelers, trof in Helmond Sport een team met onder meer Charlton Vicento en ex-FC Eindhoven doelman Joris van Gerwen. Al snel kwam FC Eindhoven op voorsprong.  Joel Thomas zorgde met een rake kopbal voor de openingstreffer.
Na achttien minuten kwam FC Eindhoven na een goedlopende aanval op 2-0, tevens de ruststand. Dennis Van Vaerenbergh kopte de bal resoluut in het doel.

In de tweede helft werd Helmond Sport iets sterker, maar besliste Tibo van de Velde het duel. Na een assist van Alessio Carlone zorgde de Belgische linksbuiten voor 3-0. Direct daarna kwam de bezoekende partij op 3-1 via Wietse Lankveld, maar de zege kwam geen moment meer in gevaar.

Na twee duels hebben de Beloften drie punten. Het volgende duel is op maandag 16 oktober uit tegen FC Dordrecht.

FC Eindhoven II – Helmond Sport II 3-1 (2-0). 8'. J. Thomas 1-0, 18'. D. Van Vaerenbergh 2-0, 62'. T. Van de Velde 3-0, 63'. W. Lankveld (27) 3-1

Opstelling FC Eindhoven: Hooyberghs; Loof, Kortstam, V. Vermeulen (64. Sozeyedio), Gunst; Drabbels, De Silva, Carlone; Thomas, Van Vaerenbergh, Van de Velde (84. De Rooij).