Tot volgend seizoen!Geen wedstrijden meer gepland

  • Home
  • Nieuws
  • Beloften fc eindhoven verliezen in zwolle 3 1

Beloften FC Eindhoven verliezen in Zwolle: 3-1

Het beloftenteam van FC Eindhoven verloor op maandagavond in het MAC3 Park stadion met 3-1 van koploper PEC Zwolle. Het beloftenelftal van PEC speelde verzorgd voetbal zonder tot grote mogelijkheden te komen. FC Eindhoven zette daar in de eerste helft enkele uitvallen tegenover zonder grote kansen te creëren. 

In de tweede helft een ander spelbeeld. Het spel golfde op en neer, beide ploegen kwamen tot meer kansen. Al na twee minuten in de tweede helft kwam FC Eindhoven op voorsprong, Dennis Van Vaerenbergh schoot na aangeven van Niels Raaijmakers de 0-1 tegen de touwen. Deze voorsprong bleef in stand tot de 70e minuut. Na een overtreding van Jay Idzes was het de aanvoerder van PEC Zwolle die de vrije trap op schitterende wijze in de bovenhoek schoot. Nog geen twee minuten later kwam PEC Zwolle op voorsprong uit een corner. Twaalf minuten voor het einde van de wedstrijd viel de beslissing. Een onnodige overtreding binnen de zestien was de aanleiding voor een strafschop. Deze werd benut door Jochem van Putten, 3-1.

Positief nieuws bij FC Eindhoven was de rentree van selectiespeler Tarik Kada na 3 maanden blessureleed.

PEC Zwolle II - FC Eindhoven II: 3-1 (0-0). 48. 0-1 Van Vaerenbergh, 71. 1-1 Bruintjes, 73. 2-1 Jansman, 78. 3-1 Van Putten.

FC Eindhoven: Klooster, Kada (46. Leidelmeijer), Van Vaerenbergh, Thomas, Drabbels (74. Chilala), Idzes, De Wilde, Raaijmakers, De Rooij (85. Errouk), Boomkens, Hooyberghs. 


20171124DeGraafschapDennisvanVaerenbergh3.jpg