vrijdag 14 december 2018

• Beloften fc eindhoven eindigen competitie met een gelijkspel 3 3

Beloften FC Eindhoven eindigen competitie met een gelijkspel: 3-3.

23 april speelden de beloften van FC Eindhoven in de competitie de laatste wedstrijd uit tegen Jong Go Ahead Eagles. Jong FC Eindhoven werd versterkt door aantal spelers uit de hoofdmacht. De wedstrijd zou eindigen in een doelpuntrijk 3-3 gelijkspel. De Blauw-Witten bezetten momenteel de 3e plaats in de beloften eerste divisie. Alleen de beloften van Roda JC en FC Dordrecht, die nog twee wedstrijden te goed hebben, kunnen FC Eindhoven nog voorbijstreven op de ranglijst.

Beide ploegen gingen met een 1-1 tussenstand aan de thee. In de 13e minuut zorgde Dennis Van Vaerenbergh voor een 0-1 voorsprong voor de Blauw-Witten. Een paar minuten later stond het alweer gelijk Giovanni Büttner zorgde met zijn inzet voor de ruststand.

Na rust wist FC Eindhoven snel weer op voorsprong te komen. Joran Vermeulen wist de 1-2 te maken en de wedstrijd weer in het voordeel van de Blauw-Witten te brengen. In de 62e kwam Go Ahead op 2-2 Sefa Yildirum was verantwoordelijk voor de treffer die de stand weer gelijk bracht. Iets minder dan 10 minuten voor het laatste fluitsignaal werkte Tarik Kada de 2-3 tegen de touwen. Helaas zou dat niet de eindstand blijken want een onfortuinlijk eigen doelpunt van doelman Jonathan Waterberg zou in de 89e minuut zorgen voor een 3-3 eindstand.

Go Ahead Eagles – FC Eindhoven 3-3 (1-1) Van Vaerenbergh 0-1, Büttner 1-1, J. Vermeulen 1-2, Yildirum 2-2, Kada 2-3, Waterberg e.d. 3-3.

Opstelling FC Eindhoven: Kortstam, Kada, Van Vaerenbergh, Waterberg, De Rooij (78. Drabbels), Leidelmeijer (46. Thomas), Idzes, Boomkens, Raaijmakers, V. Vermeulen, J. Vermeulen (77. De Wit).