vrijdag 18 augustus 2017

• Belgen actie kom jij ook eens kijken

Belgen actie: kom jij ook eens kijken?

De selectie van FC Eindhoven telt 11 Belgen! Deze spelers hopen dit seizoen ook op support vanuit hun eigen land!

Daarom komt FC Eindhoven met de volgende actie. Bij de wedstrijd tegen MVV Maastricht (28 augustus, 20:00 uur) mogen Belgen gratis naar binnen. En daarnaast maakt elke deelnemer kans op een Meet&Greet met enkele Belgische spelers na afloop van de wedstrijd! Meld je dus snel aan via de volgende link:

Aanmelden

In het volgende filmpje stellen de Belgische spelers zich voor en worden alle Belgen uitgenodigd!

Helaas mag FC Eindhoven geen personen in het stadion verwelkomen die binnen de straal van 30 kilometer wonen vanaf Maastricht. De overige aanmeldingen zullen in de dagen voor de wedstrijd een bevestigingsmail ontvangen met de informatie over het ophalen van de kaarten. De kaarten kunnen op de wedstrijddag opgehaald worden. Neem s.v.p. je identiteitsbewijs mee.

Aanmelden kan t/m donderdag 27 augustus! Op de wedstrijddag zijn er geen gratis kaarten meer aan te vragen. Alle Belgen nemen plaats in hetzelfde vak.