vrijdag 24 november 2017

• Belgen actie bij fc eindhoven n mvv maastricht

Belgen-actie bij FC Eindhoven – MVV Maastricht

FC Eindhoven telt maar liefst 11 Belgen in de selectie. En daarom heeft de club een speciale actie in petto voor de Zuiderburen!

​Op vrijdag 17 november speelt FC Eindhoven een thuiswedstrijd tegen MVV Maastricht en is er een speciale actie voor alle Belgische supporters. Bij aanschaf van een ticket via de online ticketshop ontvang je 50% korting.

De kortingscode op FC-Eindhoven.nl/tickets is de achternaam van jouw favoriete Belgische speler uit de selectie van FC Eindhoven. Dus bijvoorbeeld, kortingscoupon: ‘’Van Landschoot’’. De korting wordt daarna automatisch verrekend. Op de ticketshop is de Belgische betaalmethode Bancontact toegevoegd. Mocht deze betaalmethode voor jou niet mogelijk zijn, stuur dan een mailtje naar ticketing@fc-eindhoven.nl.

We hopen alle Belgische fans te zien op 17 november!

-------------------------------------------------------------------------

Grote kleine letters:

-Bij het stadion kan er om een legitimatiebewijs gevraagd worden om de nationaliteit aan te tonen

-Verkoop is niet toegestaan aan mensen uit omgeving Maastricht i.v.m. veiligheidsvoorschriften

-Online kunt u 2 tickets per account kopen. Maak een extra account aan, als je meer tickets wilt bestellen. Met een groep afreizen naar Eindhoven? Mail dan even naar maarten@fc-eindhoven.nl