vrijdag 22 september 2017

• Alessio carlone voor twee jaar naar fc eindhoven

Alessio Carlone voor twee jaar naar FC Eindhoven

Alessio Carlone heeft vanochtend een tweejarig contract getekend bij FC Eindhoven. De aanvallende middenvelder komt over van KRC Genk. De 21-jarige Belg werd afgelopen seizoen verhuurd aan FC Den Bosch.

Daar was hij actief in 20 wedstrijden. Alessio Carlone speelde van jongs af aan in de jeugdopleiding van KRC Genk en was als jeugdinternational actief voor België U15 t/m U17.

Harm van Veldhoven: ‘’We zijn blij dat we Alessio Carlone kunnen toevoegen aan onze selectie. Alessio is een multifunctionele speler, want hij kan op ‘10’ en op de flanken spelen. Het is een technisch vaardige speler met potentie, die uitstekend past in de filosofie van de club.’’

Ben jij er ook in het seizoen 2017|2018? Koop dan nu je FANbox en verzeker je van een plek in het Jan Louwers Stadion!