zaterdag 20 juli 2019
16:00 uur

Persbeleid FC Eindhoven

Persbeleid FC Eindhoven


FC Eindhoven hecht waarde aan een goede samenwerking met de media. Om zowel voor de voetbalclub als voor de media zaken goed te laten verlopen hebben wij onderstaand een aantal zaken op een rij gezet.

 

Accreditatie

 

NSP kaarthouders

Journalisten of fotografen, die in het bezit zijn van een NSP-kaart, dienen zich tenminste twee werkdagen voor de wedstrijd te accrediteren via de website van de NSP. Na ontvangst van de accreditatie wordt de aanvraag door de perschef van FC Eindhoven bevestigd dan wel afgewezen.

 

Overige accreditaties

Journalisten of fotografen, die in het bezit zijn van een AIPS kaart, Jupiler League All Acces pas of geen perskaart hebben, dienen zich tenminste twee werkdagen voor de wedstrijd te accrediteren via: media@fc-eindhoven.nl. De aanvraag wordt door de perschef van FC Eindhoven bevestigd dan wel afgewezen.

 

Vermeld in de e-mail:


- Namen en functies van de te accrediteren personen

- Naam van het medium

- Soort medium (TV, Radio, schrijvende pers, fotograaf)


Wie een accreditatie krijgt toegewezen kan zich vanaf 1,5  uur voor de wedstrijd melden bij het informatieloket bij de hoofdingang van het Jan Louwers Stadion.

 

Website


Er worden alleen accreditaties verstrekt aan de officiële website van de bezoekende club of aan de website van de officiële supportersvereniging van de bezoekende club (geen supporters website).

 

Parkeren


Gratis parkeren in de parkeergarage onder de Fontys Sporthogeschool naast het Jan Louwers Stadion.

 

Perscentrum


Onder de hoofdtribune, op de begane grond, is het perscentrum ingericht. Alleen personen in bezit van een NSP-kaart, of een door FC Eindhoven verstrekte dagperskaart hebben toegang tot deze ruimte. Vanaf 1,5 uur voor aanvang van de wedstrijd tot 2,5 uur na de wedstrijd bent u hier van harte welkom.

 

Fotografen


Fotografen kunnen hun hesje in het perscentrum afhalen. Toegang tot het speelveld via de grote poort bij de spelerstunnel.

 

Wifi


In het perscentrum en op de perstribune kunnen journalisten en fotografen gratis gebruikmaken van draadloos internet. Wachtwoord is verkrijgbaar in de perskamer

 

Training


Indien anders aangegeven traint FC Eindhoven altijd op het hoofdveld van het Jan Louwers Stadion. Interview verzoeken voor na afloop van de training kunt u mailen naar maarten@fc-eindhoven.nl of telefonisch via 040-2112967/06-17996861.

Kijk voor het actuele overzicht van de trainingen op de website via:
1e elftal, Weekprogramma

 

Persconferentie


Na afloop van de wedstrijd is er geen persconferentie