vrijdag 05 mei 2017

Business nieuws

FCE Connect

FCE Connect is dé businessclub van FC Eindhoven. De website van FCE Connect is te vinden op www.fceconnect.nl, een unieke portal waarop alle businessactiviteiten bij elkaar komen.

Een gezonde business club valt of staat met financieel gezonde leden die met elkaar de community bouwen. Deze business tool, exclusief vóór en dóór sponsoren van FC Eindhoven, maakt uw bedrijf zichtbaar, verbindt leden en maakt netwerken en onderling zaken doen efficiënt.

Op www.fceconnect.nl kunt u terecht voor standaard activiteiten, zoals het bestellen van kaarten, wedstrijdarrangementen, events en business nieuws. Maar ook voor het ‘smoelenboek’ waar meer dan 200 (!) leden te vinden zijn, de voetbalpool en de marktplaats. Via deze marktplaats kunt u eenvoudig onderling zaken doen en bij elkaar producten of diensten afnemen. Zo genereert u meer business en extra omzet door samenwerking met collega bedrijven. Samen versterken we elkaar!

Heeft u nog geen account of wenst u meer informatie over FCE Connect?

Neem dan gerust contact met ons op!

Martijn Bakker

Email: martijn@fc-eindhoven.nl